Menu
Your Cart

Προφίλ εταιρίας

Το ηλεκτρονικό κατάστημα agro2u.com αποτελεί την ηλεκτρονική «προέκταση» του φυσικού καταστήματός μας που έχει έδρα την πόλη του Κιλκίς.

Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση που άρχισε να λειτουργεί το 1963 με αντικείμενο τα «Ανταλλακτικά αγροτικών Μηχανημάτων», γνωστή ως «ο Δημητρούλης». Ξεκίνησε κυριολεκτικά από ένα ράφι. Η επιμονή, η υπομονή, η οργάνωση αλλά και οι ατελείωτες ώρες προσωπικής εργασίας και θυσιών οδήγησαν την επιχείρηση, κάπου στην δεκαετία του 70 αλλά και μετέπειτα, να βρίσκεται πρώτη στις προτιμήσεις των πελατών της περιοχής του Κιλκίς. Θέση που πιστεύουμε πως μέχρι και σήμερα την κατέχουμε.

Σε όλη την πορεία της επιχείρησης από την αρχή αλλά μέχρι και σήμερα τρεις ήταν οι βασικές παράμετροι που καθόριζαν και καθορίζουν τη λειτουργία της, η ποιότητα των προσφερόμενων ανταλλακτικών, η τιμή και η άριστη εξυπηρέτηση.

Η ποιότητα των ανταλλακτικών μας καθορίζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό από την συνεργασία μας με αξιόπιστους εμπορικούς αντιπροσώπους, τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού, και τη διάθεση στην αγορά επωνύμων προϊόντων υψηλών προδιαγραφών. Σε καμία περίπτωση δεν διατέθηκε στην αγορά ένα φθηνό, ανώνυμης προέλευσης ή άγνωστης ποιότητας ανταλλακτικό προκειμένου να μεγιστοποιηθεί το εμπορικό κέρδος.

Η δεύτερη παράμετρος που καθόρισε αλλά και καθορίζει την πολιτική της επιχείρησής μας είναι η τιμή. Δεν υπάρχει η λογική του μέγιστου και ταυτόχρονα γρήγορου κέρδους. Και αυτό διότι οι σχέσεις, τόσο με τους πελάτες όσο και με τους προμηθευτές, θέλουμε να είναι διαχρονικές. Ο στόχος μας δεν είναι να πουληθεί ένα προϊόν. Ο στόχος μας είναι ο πελάτης να μένει πάντα ευχαριστημένος και η συνεργασία μας να συνεχίζεται και στο μέλλον.

Και, τέλος, η εξυπηρέτηση. Ειδικότερα στα πρώτα χρόνια όταν η πληροφόρηση και η τεχνική γνώση γύρω από το ανταλλακτικό ήταν πολύ περιορισμένη έως ανύπαρκτη, απαιτήθηκε πάρα πολύ σωστή οργάνωση και προσωπική έρευνα έτσι, ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του αγροτικού ανταλλακτικού. Ο πελάτης θα έπρεπε να νιώθει σίγουρος ότι αυτό που αγόραζε θα ήταν το απολύτως σωστό και κατάλληλο για την χρήση ή την εφαρμογή που το ήθελε. (Αυτό ακριβώς ισχύει και στις μέρες μας. Προσφέρουμε τις επιστημονικές γνώσεις μας πάνω στα ανταλλακτικά που διαθέτουμε βοηθώντας τους πελάτες στην καλύτερη και πιο οικονομική επιλογή, αναλόγως της κάθε περίπτωσης).

Και κάπως έτσι φθάνουμε στη σύγχρονη εποχή όπου η επιχείρηση συνεχίζει αδιάκοπα να λειτουργεί στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στην πόλη του Κιλκίς. Προστέθηκαν εκτός των ανταλλακτικών για τρακτέρ, ανταλλακτικά για σπαρτικές, δισκοσβάρνες, θεριζοαλωνιστικές μηχανές, πρέσες κλπ. Επίσης, λιπαντικά, φίλτρα, ρουλεμάν, τσιμούχες, ατσαλόβιδες, ιμάντες, ηλεκτρικά, εργαλεία, κλπ.

Στο εγγύς μέλλον θα προστεθούν και αγροτικά – γεωπονικά εφόδια, αφού στο δυναμικό της επιχείρησης έρχεται να προστεθεί και η ειδικότητα του γεωπόνου από την τρίτη κατά σειρά γενιά της οικογένειας.

Προς το παρόν πάντως πολύ ευχαρίστως να δώσουμε τις κατάλληλες επιστημονικές συμβουλές και επί αγροτικών – γεωπονικών θεμάτων.

Ελπίζοντας να σας εξυπηρετήσουμε, είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Σισμανίδης Δ. Πασχάλης


MSc. Διπλωμ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Α.Π.Θ

Σισμανίδης Π. Γεώργιος

Γεωπόνος, Msc MBA ΑΠΘ.